MARI RAHVUSTOIT
Mari podkogõljo õpituba
Podkogõlod sarnanevad vareenikutega, kuid on mõõtmetelt suuremad ja „tikitud“ servadega. Otsetõlkes tähendab see pajas keedetud pirukat (pod – pada, kogõljo – pirukas). Mari podkogõljod on omapärase väljanägemisega, sest nende valmistamiseks kasutatakse erilist meetodit. Klassikalise täidise koostises on kohupiima ja rohelise sibulaga kartulipuder, aga ka kartul ja liha, kartul ja seened, või hoopis hapukapsas.
- Koolitaja: Žanna Toht
- Õpitoa kestus: veebipõhiliselt 1 tund, kohapeal 2 tundi
- Sihtrühm: täiskasvanud ja lapsed alates 7. eluaastast
- Vajalik: toiduvalmistamiseks sobilik ruum, pliidi olemasolu
- Rühma suurus: 8-15 inimest
- Hind: veebipõhine koolitus 10 eur/in ning kohapeal 10 eur/in
- Hind sisaldab materjalikulu, koolituse läbiviimise tasule lisanduvad transpordikulud